- Frankrijk -

Vakantiehuizen

Toon meer

Le Petit Nid

Saint-Rémy-de-Provence, Provence

4
2
1

Mas en Provence

Chateaurenard, Provence

10
4
3

Terre Rouge

Saint-Pierre-Saint-Jean, Ardeche

10
5
3

Villa Ciel Bleu

Saint-Raphaël, Côte d'azur

6
3
2

Frankrijk wordt vaak de ultieme Europese vakantiebestemming genoemd. Dat is waar omdat in Frankrijk elke vakantieganger vindt wat hij zoekt! Weet je al welke regio je wil kiezen? Of kies je het mooiste vakantiehuis met zwembad dat je hier vindt? Alle vakantiehuizen zijn persoonlijk door ons bezocht en geselecteerd zodat u hier zeker een mooie vakantiewoning in Frankrijk vindt. Als u op vakantie met kinderen gaat is de ruimte en comfort van een eigen vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk geen overbodige luxe.

Met een vakantiehuis als uitvalsbasis is het eens zo comfortabel om de Côte d’Azur te bezoeken. Bij een vakantiehuis aan de Côte d'Azur is de kust nooit veraf, maar genieten van een vakantiehuis met privé zwembad is gewoonweg zalig! 

In de Provence bevind je je tussen de geurige lavendelvelden en olijfbomen. Flaneer door de pittoreske dorpjes en bekijk de zonsondergang vanaf het terras van je vakantievilla in de Provence. Sportievelingen komen er aan hun trekken in de Vaucluse of de Var met een overvloed aan fietsroutes!

In de Midi-Pyrénées, de Ardèche of een vakantiehuis in de Languedoc-Roussillon geniet je van rust, natuurpracht en een centrale ligging. Bezoekjes aan verschillende steden of grote wandelingen maken is heerlijk, zeker als je kan thuiskomen in je Franse luxe vakantiehuis met zwembad en volledig ontspannen.

Iets minder ver van huis ligt de Dordogne en Cher. Daar is het ook goed vertoeven, kijk maar in ons aanbod vakantiewoningen in de Dordogne of vakantievilla’s in Cher. Nog dichterbij is Normandië, een historisch enorm interessante regio waar je ook het strand kan opzoeken.

De keuze blijft moeilijk! Kijk rustig rond in ons aanbod en vind de perfecte vakantiewoning met privé zwembad in Frankrijk.

Vakantiehuizen

Toon meer

Le Petit Nid

Saint-Rémy-de-Provence, Provence

4
2
1

Mas en Provence

Chateaurenard, Provence

10
4
3

Terre Rouge

Saint-Pierre-Saint-Jean, Ardeche

10
5
3

Villa Ciel Bleu

Saint-Raphaël, Côte d'azur

6
3
2

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden