U bent hierZoeken>costa-blanca
Zoeken
9 Resultaten
Over de regio

De Costa Blanca is al decennia lang een populaire vakantiebestemming. Laat dat je juist niet afschrikken want de reden voor haar populariteit is dat het er gewoonweg zalig vertoeven is. De Costa Blanca dankt haar naam aan de wel 74 witte stranden die je kan zien vanuit het vliegtuig. Wil je een vakantiehuis in Spanje huren? Bekijk ons persoonlijk geselecteerde aanbod en vind misschien je ideale vakantiehuis met zwembad aan de Costa Blanca.

Met een vakantiehuis met zwembad aan Costa Blanca heb je alles wat een vakantie maar kan bieden bij de hand. Met zicht op zee in je eigen vakantiehuis met privé zwembad een frisse duik nemen is heerlijk.

Natuurlijk zijn de stranden van de Costa Blanca ook de moeite om te bezoeken. Verlaat je appartement aan Costa Blanca in de ochtend en combineer een uitstap naar een stad met een namiddag op het strand. Ga flaneren in Alicante, bezoek de iconische stranden van Benidorm en Calpe. Voor Murcia moet je wel wat uitwijken naar Costa Calida, maar het is zeker de moeite waard. Bovendien kan je na een lange dag uitkijken naar een aperitief op het terras van je vakantiehuis met zwembad in Costa Blanca.  

Op vakantie met kinderen? Bezoek eens Terra Mitica, een pretpark over de oude culturen die Spanje gevormd hebben gecombineerd met leuke attracties. Waterratten zullen zich thuis voelen in Aqualandia, een groot waterpretpark. Maar ook het dierenpark Mundomar en het natuurpark Penyal d'Ifac trekken jaarlijks vele bezoekers aan. Maar een dag thuis blijven in je vakantiehuis in Costa Blanca is even fijn!

Misschien verblijft u liever in een vakantiewoning aan de Costa del Sol of een villa aan de Costa de la Luz? Ontdek het aanbod verder op onze website!

regionMap

Vakantiehuis in Costa Blanca

Appartement Mary Montana

Altea, Costa Blanca

4
2
2

Vakantiehuis Villa Wivine

Moraira, Costa Blanca

10
5
5

Vakantiehuis Villa Torremendo

Torremendo, Costa Blanca

8
4
3

Vakantiehuis El Grande

Benitachell, Costa Blanca

8
4
3

Vakantiehuis Casa Velaz

Torrevieja, Costa Blanca

8
3
2

Vakantiehuis Finca Agapito

Busot, Costa Blanca

6
3
2

Appartement Montecala

Moraira, Costa Blanca

4
2
1
Promotie

Vakantiehuis Casa Julia

Benissa, Costa Blanca

8
3
2

Vakantiehuis Casa Regine

Orihuela costa, Costa Blanca

6
3
2
1

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.