U bent hierZoeken>costa-de-la-luz
Zoeken
3 Resultaten

Vakantiehuis in Costa De La Luz

Vakantiehuis Las Adelfas

Benalup, Costa De La Luz

6
3
3

Vakantiehuis Las Mimosas Benalup

Benalup, Costa De La Luz

8
4
4

Vakantiehuis La Luz

Benalup, Costa De La Luz

8
4
3
1
Over de regio

Zoek je een vakantiehuis in Spanje? De keuze vakantiewoningen en vakantievilla’s in Spanje is soms overweldigend. De Costa Blanca en Costa del Sol staan met goede reden bovenaan het lijstje bij de meeste toeristen, maar als je een iets minder betreden pad wilt opgaan is de Costa de la Luz een schitterende bestemming. Als je van Andalusië houd, is een vakantiehuis met zwembad in Costa de la Luz helemaal iets voor jou.

De Costa de la Luz is de bakermat van vele specialiteiten die we tegenwoordig als typisch Spaans beschouwen. Hier in Andalusië ligt bijvoorbeeld Jerez de la Frontera waar sherry vandaan komt. Ook flamenco en de prachtige Spaanse raspaarden komen van de Costa de la Luz. Met een vakantiehuis aan de Costa de la Luz kan je van alles in de regio genieten. Bezoek het pastelkleurige Cadiz, het surfmekka Tarifa of het historische Sevilla waar je de prachtigste paleizen kan bezoeken.

De Costa de la Luz is wel bekend onder golfers. Liefhebbers van de sport kunnen hier namelijk terecht in stijlvolle clubs met prachtige golfbanen. Na een intensieve game is het helemaal zalig om terecht te kunnen in je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz.

In Andalusië zal je zeker je dosis zwoele zomerzon krijgen. Aan de kusten van de Costa de la Luz is het dus hemels zonnebaden en zwemmen, maar dat zonder te moeten vechten om een plekje op het strand. Genoeg van zon, zee, strand? We raden het natuurpark Cota Donana aan. Het is één van de mooiste natuurreservaten van Europa. De verfrissing kun je natuurlijk ook opzoeken in je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz, waar je in alle privé geniet van de zomerse sferen.

Het ongerepte Costa de la Luz is de perfecte bestemming voor liefhebbers van het veelzijdige Andalusië, die toch de rustigere plekjes willen opzoeken. Bij Cap vind je je perfecte vakantiehuis aan de Costa de la Luz. Toch meer op zoek naar een vakantiehuis met zwembad aan de Costa del Sol of een appartement aan de Costa Blanca? Neem een kijkje naar ons aanbod.

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.