U bent hierZoeken>oost-vlaanderen
Zoeken
2 Resultaten

Appartement in Oost-Vlaanderen

Appartement Cap's House Cosy

Gent, Oost-Vlaanderen

4
1
1

Appartement Cap's House Deluxe

Gent, Oost-Vlaanderen

4
2
1
1
Over de regio

Ontdek het bruisende Gent door een appartement te huren in deze historische Belgische stad. Onze gevarieerde selectie appartementen in Gent biedt de perfecte combinatie van comfort en locatie, variërend van knusse stadsappartementen tot ruimere accommodaties in het hart van de historische binnenstad.

Geniet van de charme van de Graslei en Korenlei, verken de middeleeuwse architectuur van het Gravensteen, en ontdek de levendige sfeer van de Gentse markten. Onze appartementen in Gent bieden de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de rijke geschiedenis, cultuur en gastronomie van deze Belgische parel.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een cultureel avontuur of gewoon een ontspannen verblijf in het levendige stadscentrum, een appartement in Gent biedt de perfecte oplossing. Boek vandaag nog jouw ideale appartement in Gent en ervaar de unieke ambiance van deze betoverende stad. Ontdek de tijdloze pracht van Gent en maak herinneringen die doordrenkt zijn met de warmte en gezelligheid van België.

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.