U bent hierZoeken>umbrie
Zoeken
2 Resultaten

Appartement in Umbrië

Poggio Agricola - Il Cipresso

Panicale , Umbrië

6
2
2

Poggio Agricola - Ulivo

Panicale , Umbrië

4
2
1
1
Over de regio

Bij Cap ben je op de goede plaats voor een vakantiehuis met zwembad in Umbrië. Umbrië is het groene hart van Italië dankzij de vele wijngaarden, olijfgaarden en groene heuvels. Wijnranken welvaren er dankzij de zacht glooiende heuvels met een goede blootstelling aan de zon, de rijkdom aan rivieren en wateren en het zachte mediterraanse klimaat. In de zomer geniet je in je vakantiehuis in Italië dus van een goede wijn en de warme zon.

Zoek je een vakantiehuis met zwembad in Umbrië? Er is in de regio heel wat te beleven. De gezellige stad Perugia heeft een prachtig oud centrum en een levendige sfeer. Amelia heeft grote, dikke stadsmuren en er zijn interessante archeologische vondsten die tentoongesteld worden. Bijna alle steden in Umbrië liggen op een heuvel en hebben een historisch centrum waar je je in een geschiedenisboek waant. In Assisi vind je misschien wel het meest unieke monument: er liggen twee kerken op elkaar.

De groene omgeving met af en toe een oude stad op een heuvel zorgt voor pittoreske uitzichten waar je ook gaat. In het warme binnenland is iedereen gelukkig met een vakantiehuis met privé zwembad in Umbrië. Zeker als je op fietsvakantie of wandelvakantie gaat, is een vakantiedomein in Umbrië een super idee.

Heb je een idee welk vakantiehuis in Italië perfect voor jou is? Laat je anders inspireren door te bladeren door ons aanbod. Bij Cap vind je het perfecte vakantiehuis met zwembad in Umbrië voor jou en de hele familie.

Zoekt u graag het ongerepte op? Kijk eens naar een vakantiehuis in Le Marche. Toch meer fan van prachtige steden, zoek dan een vakantiewoning met privé zwembad in Toscane.

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.