U bent hierZoeken>zilverkust
Zoeken
1 Resultaten

Appartement in Zilverkust

Appartement Bela Baia

Salir do Porto, Zilverkust

6
2
1
Promotie
1
Over de regio

Portugal heeft meer te bieden dan een vakantiehuis aan de Algarve of een vakantiewoning in Porto, zo biedt Portugal, alsook CAP, vakantiehuizen aan de Zilverkust aan! 

De Zilverkust van Portugal, ook wel Costa de Prata genoemd, is lang niet zo bekend als strandbestemming als de Algarve, maar is daarom zeker niet minder de moeite voor het huren van een vakantiehuis aan de Zilverkust!

Aan de Zilverkust geniet je van een boeiend evenwicht tussen de prachtige stranden, vele historische stadjes en vissersdorpjes, een heerlijk klimaat en een afwisselend natuurlandschap. Huur een vakantiehuis aan de Zilverkust en ontdek met je eigen ogen wat voor een fantastische streek dit is!

Bovendien kan je vanuit je vakantiehuis met zwembad aan de Zilverkust een leuke dagtrip maken naar Lissabon! Ben je toch net iets nieuwsgieriger naar wat een grote stad, zoals Lissabon, je te bieden heeft als vakantiebestemming? Huur dan een vakantiehuis met zwembad in Lissabon en ontdek samen met jouw familie of vrienden de mogelijkheden van Lissabon!

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.