Wat te doen in Isle-sur-la Sorgue

In Isle-sur-la-Sorgue kun je je per definitie niet vervelen. De naam betekent in het Frans "het eiland aan de Sorgue". De stad ligt letterlijk aan de Sorgue, met alle activiteiten van dien. Het klimaat is het hele jaar door aangenaam, net als in de Vaucluse, met zijn rivieren en meren, en er zijn veel mooie stadjes te bezoeken.

Laat ons u begeleiden naar l'Isle-sur-la-Sorgue, en u zult snel zien waarom wij ervan houden. Huur een vakantiehuis met privé zwembad in de omgeving en u zult een heerlijke vakantie hebben.

Lokale specialiteiten

De lokale markt vindt plaats op donderdag en zondag, en is een prachtige mix van kleuren aan de rivier. Op de eerste zondag in augustus is er een drijvende markt op het water, die zeker de moeite waard is! Marktproducten uit het zuiden van Frankrijk geven de groenten en het fruit een geheel nieuwe smaak.

De omgeving biedt een breed scala aan buitenactiviteiten. Maak een ritje van tien minuten naar Les Passerelles des Cimes en zie uw kinderen voor een dag junglemannetjes worden. Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

De Fontaine de Vaucluse, bron van de Sorgue, is een bezoek waard. Smaragdgroen water en een lunch in de schaduw van eeuwenoude bomen, heerlijke lokale specialiteiten en wijn, klinkt als een goed plan.

Een beetje verder

U zult zeker ook willen genieten van uw vakantiehuis met privé zwembad, een barbecue in de avond, misschien een glas Provençaalse rosé in de middag. Maar er is genoeg te doen in de regio!

Neem de weg naar Avignon, dat op ongeveer 40 minuten afstand ligt. Ontdek de levendigste stad van de Provence, met zijn festival dat de hele maand juli duurt. Bezoek op een andere dag Aix-en-Provence, met zijn stadse terrassen en pure schoonheid.

Nog meer in de omgeving

Als u een kunstliefhebber bent, zal dit gebied u bekoren, tussen Cézanne die in Aix-en-Provence verbleef en werkte, en Van Gogh die in Arles woonde en werkte, beide op een uur rijden.

U kunt ook naar het strand van Martigues, ook op iets meer dan een uur rijden. Nadat u uw plezier heeft gehad, gaat u terug naar uw privézwembad, barbecue en geniet u van uw privacy in Zuid-Frankrijk.

Huur een vakantiehuis met privé zwembad bij Isle-sur-la-Sorgue en je kunt niet fout gaan. In de Vaucluse is van alles te doen!

Op zoek naar iets spannenders? Boek een vakantievilla met privé zwembad aan de Costa del Sol en geniet van het Spaanse nachtleven. Op zoek naar iets exotischer? Wij hebben een selectie van luxe vakantiehuizen met privézwembad in Marokko die u zullen bekoren.

Vakantiehuizen in Provence

Meer tonen

Le Peylon Bas

Flayosc, Provence

12
5
2

Mas Le Cerf

Eyragues, Provence

13
6
3

Maison Fontvieille

Fontvieille, Provence

8
4
2

Villa Mont Ventoux

Malaucène, Provence

6
3
2

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.