- Gardameer -

Vakantiehuizen

Toon meer

Il Cassolare Casa Rossa B1

Lazise, Gardameer

4
1
1

Sole del Garda I6

Lazise, Gardameer

4
0
0

Lady Anna 15

Lazise, Gardameer

5
2
1

Bardolino 23

Bardolino, Gardameer

8
4
4

Het Gardameer ligt in Noord-Italië, deels in de provincie Lombardije. De hoofdstad van Lombardije is Milaan, waar de bekende Duomo elk jaar veel bezoekers trekt, maar deze stad is ook onmiskenbaar het hart van de Italiaanse mode. Shoppen in Italië doe je het beste in Milaan! Naast deze drukke zakenstad heeft Lombardije ook enkele culturele steden, zoals Brescia, Mantova, Bergamo, Cremona en Pavia die zeker een ommetje waard zijn. Met een vakantiehuis met zwembad aan het Gardameer combineer je spel en ontspanning met interessante bezoeken.

Toch trekt Lombardije ook veel natuurliefhebbers aan, want ze wordt  gekenmerkt door haar overweldigende en diverse natuur. De vele meren, met hun pittoreske dorpen bieden tal van mogelijkheden tot waterplezier. Neem een kijkje in ons met de hand geselecteerde aanbod en vind jouw vakantiehuis met zwembad in Italië.

Iedereen kent de Lago di Maggioro, Lago di Como en Lago di Garda wel. Heerlijk zwemmen of watersporten beoefenen staan hier op het dagelijkse menu. Ook de minder bekende meren zijn de moeite. Vaak zijn er sfeervolle middeleeuwse dorpen bij te ontdekken, zoals Bagolino en Anfo bij het Idromeer of Sarnico, Lovere en het eilandje Monte Isola bij Lago d’Iseo. Maak een boottocht naar één van de dorpen of zeil over het glasheldere water. Met kinderen op vakantie? Met een appartement aan het Gardameer in Lombardije zijn er mogelijkheden zat!

Naast de meren, die je gewoon niet kan missen, biedt Lombardije ook ontelbare mogelijkheden voor bergwandelaars. Niet alleen zijn er tal van wandelroutes van het ene dorp naar het andere, maar ook echte trekkers zullen zich kunnen uitleven. De Bergen van Sondrio zijn een uiterst mooie plek, maar ook het Stelvio Nationaal park en de Orobische Alpen zijn gewoonweg fantastisch. Een vakantieverblijf aan het Gardameer is een ideale uitvalsbasis voor al je sportieve plannen.

De Prosecco uit Lombardije is bekend, maar de allerbeste prosecco wordt in Oltrepo Pavese geproduceerd. Een streek waar dorpen, bossen en wijngaarden in elkaar overvloeien.

Nog een extra voordeel aan deze streek, is dat het niet al te ver gelegen is van België en je hier toch al geniet van een zalig klimaat! Boek snel je vakantievilla met zwembad aan het Gardameer bij CAP.

Liever een vakantiehuis met zwembad aan het Comomeer? Bekijk zeker ons aanbod!

Vakantiehuizen

Toon meer

Il Cassolare Casa Rossa B1

Lazise, Gardameer

4
1
1

Sole del Garda I6

Lazise, Gardameer

4
0
0

Lady Anna 15

Lazise, Gardameer

5
2
1

Bardolino 23

Bardolino, Gardameer

8
4
4

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.