U bent hierZoeken>ardeche
Zoeken
1 Resultaten
Meer filters
Prijs per week
Over de regio

Het bekendste departement in de Regio Rhône Alpes en tevens het groenste gebied van zuid Frankrijk.  Gekend voor haar schilderachtige natuurlandschappen en pittoreske dorpen. 

De ongerepte natuur kan je gerust te voet ervaren, maar de echte liefhebber doet het via de vele rivieren in een kano. De Gorges de l’Ardeche is een kloof die loopt van Vallon-Pont-d’Arc tot Saint-Martin d’Ardeche. Een ware trekpleister en een must voor kanoërs en kajakkers. Voor velen is deze activiteit een ervaring om nooit meer te vergeten!  

De veelzijdige natuur van de Ardèche is hetgeen wat vele bewonderaars aantrekt. Vulkanische locaties zoals Gerbier de Jonc, de waterval van Ray Picen de vele grotten zijn nog maar een begin. Hier vind je heuvels, meren en kloven die wereldwijd bekend zijn. In de Ardèche komt u ogen te kort. 

Als je graag snuistert en slentert langs marktjes, zullen de vele mogelijkheden in de sfeervolle dorpen, gegarandeerd uw zintuigen prikkelen. Ontdek de brocante in Aubenas, de avondmarkt in Joyeux of de geuren en kleuren in het hartje van Les Vans.

regionMap

Vakantiehuis met zwembad in Ardeche

Vakantiehuis met zwembad Chante Quinçon

Les Vans, Ardeche

11
Aantal personen
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

Bennesteeg 7

9000 Gent

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.