U bent hierZoeken>cher
Zoeken
1 Resultaten
Over de regio

Cher is een prachtige regio ten zuiden van Parijs op ongeveer 600 km van België. Ondanks de mooie omgeving, vele bezienswaardigheden en het aangename klimaat is Cher nog een goed bewaard geheim onder toeristen. In een vakantiehuis met zwembad in Cher zal je een heerlijke vakantie beleven.

Je vakantiehuis in Cher zal dienen als een ideale uitvalsbasis voor verschillende leuke uitstappen. In de hoofdstad Bourges kan je één van de beroemdste kathedralen van Frankrijk bezoeken, de Saint-Etienne de Bourges. Er zijn ook vele pittoreske dorpjes te bewonderen in de regio. Als je houdt van oude architectuur, bezoek dan zeker Saint-Amand-Montrond, Drevant, Aubigny-sur-Nère, Lignières en Sidiailles.

Hier kan je de historische route Jacques-Coeur volgen, zo wordt je langs verschillende interessante locaties en kastelen geleid. De kastelen in Cher zijn prachtige stukjes architectuur, wat het een aangename manier maakt om de regio te leren kennen. Het kasteel van Ainay-le-Vieil met haar tuinen, het kasteel van La Chapelle-d’Angillon, het kasteel van Culan en het kasteel van Menetou Salon zijn enkele voorbeelden. Ook de abdij van Noirlac, de tuinen van Notre Dame d’Orsan en de woning van George Sand zijn zeker een bezoek waard. Met zo een programma wil je vast een frisse duik kunnen nemen in de namiddag. Geniet van je vakantiehuis met zwembad in Cher van de rustige omgeving.

Op vakantie met kinderen in Frankrijk? Ook zij zullen een vakantiehuis in Cher een super idee vinden. Ze kunnen lekker ravotten in de tuin of in de bossen of spelen in het zwembad.

Sportievelingen zullen daar even goed van genieten. Een leuke fietsvakantie of wandelvakantie is in Cher snel geregeld: het landschap is er vrij vlak en er zijn veel routes beschikbaar.

Bij Cap ben je aan het juiste adres om een leuk vakantiehuis met zwembad in Cher te vinden.

Eerder op zoek naar een vakantiewoning in de Ardèche of een vakantiehuis in de Dordogne? Klik zeker verder.

Vakantiehuis met zwembad in Cher

Vakantiehuis met zwembad Le grand tilleul

Morlac, Cher

8
Aantal personen
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.