U bent hierZoeken>lazio
Zoeken
3 Resultaten
Meer filters
Prijs per week
Over de regio

Gelegen tussen Toscane en Campanië, langs de Tyrreense Zee, ligt Lazio.Eenregio die gekarakteriseerd wordt door vulkanische meren, bergen, wijngaarden en olijfbomen. Rome, met zijn immens cultureel patrimonium, domineert hier de streek.  Ook Vaticaanstad, de kleinste staat van de wereld, is een werelderfgoed dat u moet gezien hebben. 

De streek heeft vele invloeden van de Etrusken. Om de resten van deze beschaving te bewonderen, zijn de belangrijkste plaatsen Cerveteri, Viterbo, Tuscania en Tarquina. Het pronkstuk van Cerveteri is Necropolis, een Etruskische dodenstad. In Tarquina vind je dan weer het museum dat het beste overzicht geeft van deze beschaving, het Museo Nazionale Tarquinese. Tuscania en vooral Viterbo zijn zeer gezellige stadjes. De inwoners zijn trots op hun afkomst en stralen dat ook uit. 

Ook tal van kleinere dorpen zullen u charmeren, zoals Civita di Bagnoregio, Ninfa en Castel di Tora. Wandel langs de oude huizen, ontdek de smalle steegjes en snuif de Italiaanse sfeer volledig op. 

Lazio biedt ook andere troeven aan. Zoals het Meer van Bolsena, Albano en Bracciano waar men nog steeds kan zwemmen en zeilen. Ook de thermale bronnen rond Fiuggi, Viterbo en Tivoli zijn een must en de prachtige stranden tussen Gaeta en Sabaudia kan u gewoon niet links laten liggen. 

Vakantiehuis met zwembad in Lazio

Vakantiehuis met zwembad Civitas

Civita Di Bagnoregio, Lazio

6
Aantal personen
2
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers

Vakantiehuis met zwembad Bracciano

Trevignano Romano, Lazio

4
Aantal personen
2
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers

Vakantiehuis met zwembad Martignano

Trevignano Romano, Lazio

4
Aantal personen
2
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

Bennesteeg 7

9000 Gent

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.