U bent hierZoeken
Zoeken
10 Resultaten
Filters:
Zwembad

Vakantiehuis met zwembad in Portugal

Vakantiehuis Casa de Verao

Albufeira, Algarve

8
4
4

Vakantiehuis Villa Moda

Quarteira, Algarve

10
5
6

Vakantiehuis Villa Abitureiras

Abitureiras, Santarém

6
3
3

Vakantiehuis Casa Simpatico

Vilamoura, Algarve

8
4
3

Vakantiehuis Tres Palmeiras

Vilamoura, Algarve

6
3
2

Vakantiehuis Villa Adega

Douro, Porto

6
3
4

Vakantiehuis Villa Visao

Loulé, Algarve

17
8
5

Vakantiehuis Casa Escola

Douro, Porto

8
4
4

Vakantiehuis Casa Santarem

Santarem, Santarém

8
4
3

Vakantiehuis Casa Caracteristico

Rio de Moinhos, Porto

15
8
7
1
Over de regio

Genieten van de Portugese zon met familie of vrienden doe je in een van onze vakantiehuizen met zwembad in Portugal. Geniet van de mooiste stranden, de rijke historie en de leukste bezienswaardigheden allemaal te bereiken vanaf jullie vakantiehuis. In Portugal is het het hele jaar warm, dus een ideale bestemming voor elk seizoen. 

Een vakantiehuis met zwembad in Portugal in combinatie met de vele bezienswaardigheden van dit land zal ervoor zorgen dat jullie je nooit vervelen.

Genieten van de prachtige kustlijn, pittoreske dorpjes, heerlijke keuken en rijk cultureel erfgoed in het zuiden van Portugal? Huur dan een vakantiehuis in de Algarve. De Algarve heeft voor ieder wat wils. 

Porto is niet alleen de naam van de stad, maar het is ook de naam van de regio in het noorden van Portugal die de stad omringt. De regio Porto, ook bekend als de Douro-vallei, staat bekend om zijn prachtige natuurlijke schoonheid, historische steden en wereldberoemde wijnproductie. Bij het huren van een vakantiehuis in Porto mag je dus zeker niet vergeten genieten van een goed glas wijn aan jullie zwembad.

Ontspannen op het strand, historische monumenten verkennen of genieten van buitenactiviteiten? Dan moeten jullie een vakantiehuis aan de Zilverkust, een prachtige regio in centraal Portugal, huren. 

Willen jullie genieten van de cultuur op vakantie dan is een vakantiehuis in Santarém perfect voor jullie. Met zijn prachtige bezienswaardigheden, heerlijke keuken en levendige festivals heeft Santarém iedereen iets te bieden. 

Kortom, het huren van een vakantiehuis in Portugal met een zwembad heeft heel wat te bieden voor reizigers die op zoek zijn naar privacy, comfort en ontspanning. Het is een geweldige manier om te genieten van het prachtige landschap en het warme weer dat Portugal te bieden heeft.

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.