U bent hierZoeken>dordogne
Zoeken
6 Resultaten
Over de regio

Beleef een leuke en veelzijdige vakantie met een vakantiehuis in de  Dordogne. De streek is groen en rustig en wordt soms de streek van duizend-en-één-kastelen genoemd. Je zal in de Dordogne inderdaad in Middeleeuwse sferen vertoeven bij het zien van al dat moois. Er is zo veel te bezoeken in de regio dat een vakantiehuis in de Dordogne huren een fantastisch idee is. En hoe beter een zomerse vakantiedag spenderen dan in een vakantiehuis met zwembad in Zuid-Frankrijk?

In Frankrijk noemt men de Dordogne Périgord en delen ze de regio op in vier delen. Périgord Noir ligt rond de stad Sarlat en je moet er de kastelen van Beynac en Castelnaud zeker bezoeken. De grotten van Lascaux en de pittoreske dorpjes uit de omgeving zijn ook prachtig. In Périgord Pourpre ben je dan weer in de wijnstreek. Wijngaarden vormen het landschap en kan je proeven van Bergerac en Monbazillac. Cultuur- en wijnliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in een vakantiehuis met zwembad in de Dordogne.

Maar ook sportievelingen zullen genieten van een duik in de streek met een vakantiehuis met zwembad in de Dordogne. Périgord Vert is een topplek voor een fietsvakantie en je kan er ook terecht voor verschillende wandelroutes en watersporten.

In Périgord Blanc ben je op de goede plek voor gastronomie want hier kweken ze truffels, walnoten en foie gras. In de stad Périgueux zijn er architecturale hoogstandjes te bewonderen.

Met een vakantiehuis met zwembad in de Dordogne kan je elke dag opnieuw kiezen tussen een leuke uitstap en gewoon genieten van een zalig zwembad en spelen of zonnen in de tuin. Trek je toch liever nog meer naar het Zuiden? Zoek een vakantiehuis met zwembad in de Provence of een vakantiewoning in de Languedoc-Roussillon.

regionMap

Vakantiehuis in Dordogne

Vakantiehuis Boutouzet

Villeneuve sur Lot, Dordogne

8
4
3

Vakantiehuis La terrasse

Douzillac, Dordogne

6
3
2
Promotie

Vakantiehuis Les Chardoules

Lalinde, Dordogne

5
3
1

Vakantiehuis Villa Charmante au Périgord

Fouleix, Dordogne

10
5
3

Vakantiehuis La Bergerie du Village

Domme, Dordogne

6
3
2
Promotie

Vakantiehuis Moulin de Lavit

Le Boulve, Dordogne

15
5
5
1

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.