U bent hierZoeken>comomeer
Zoeken
1 Resultaten

Vakantiehuis in Comomeer

Vakantiehuis La Pradasella

Caprino Bergamasco, Comomeer

12
5
4
Promotie
1
Over de regio

Zoek je een vakantiehuis in Italië met zwembad? Het Comomeer is een fantastische vakantiebestemming voor alle groepen. Op vakantie met kinderen? Zij zullen dol zijn op een vakantiehuis met privé zwembad aan het Comomeer. Maar ook een groep vrienden zal genieten van een eigen vakantiehuis aan het Comomeer met zwembad.

Het Comomeer ligt in in Lombardije en dicht bij de grens van Zwitserland, maar toch kan het er in de zomer lekker warm worden. De dankbare, verfrissende bries die van het Comomeer af komt noemen ze de ‘breva’.

Vanuit je vakantiewoning met zwembad aan het Comomeer zijn er verschillende leuke bezoekjes te plannen. Rond het meer stikt het van gezellige Italiaanse dorpjes en sportfaciliteiten. Met een vakantiewoning met zwembad aan het Comomeer heb je de basis voor een geweldige familievakantie. Laat de kinderen lekker spelen in het zwembad terwijl de volwassenen op het terras van het vakantiehuis genieten van een prosecco of aperol.

Vergeet ook niet de natuurlijke omgeving rond het Comomeer te ontdekken! Boek snel je vakantiehuis met privé zwembad rond het Comomeer.

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.