U bent hierZoeken>santarem
Zoeken
2 Resultaten
Over de regio

Ben je op zoek naar een vakantiehuis met zwembad in Santarem? In ons ruime aanbod van vakantiehuizen vind je gegarandeerd wat je zoekt! Een vakantiehuis met privézwembad in Santarem heeft werkelijk alles om te genieten van een deugddoende vakantie!

Santarem biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Ontdek de mysterieuze wereld van de Tempeliersorde en zijn vele indrukwekkende kastelen, gelegen in een regio met prachtige landschappen. 

Verlaat je vakantiehuis in Santarem om een leuke daguitstap te maken naar Lissabon, bezoek Sintra, één van de favoriete stadjes van de meeste vakantiegangers, de stad doet denken aan een sprookje dankzij haar vele kastelen en paleizen! Interesse in een bezoekje aan Lissabon? Aarzel dan zeker niet om de vakantiehuizen in Lissabon ook eens te bekijken. 

Heb je liever een vakantiehuis in Porto met fenomenaal uitzicht over de Douro-vallei? Of heb je nood aan een strandvakantie? Bezoek de imposante kliffen vanuit jouw vakantiehuis met zwembad in de Algarve! Plan je een vakantie naar Portugal, maar heb je nog niet besloten naar welke regio je wilt? Bekijk dan zeker ons volledig aanbod van vakantiehuizen in Portugal

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.