U bent hierZoeken>costa-brava
Zoeken
15 Resultaten

Vakantiehuis in Costa Brava

Vakantiehuis Villa Begur

Begur, Costa Brava

8
4
2

Vakantiehuis Casa Balou

Playa de Aro, Costa Brava

8
4
4
Promotie

Vakantiehuis La Romaguera 8

Estartit, Costa Brava

8
5
2

Vakantiehuis Casa Suissa

Estartit, Costa Brava

6
3
2

Vakantiehuis Tarraco 2D

Estartit, Costa Brava

4
2
1

Vakantiehuis Mas Tomasi 525

Pals, Costa Brava

6
3
1

Vakantiehuis Torre Vella 31

Estartit, Costa Brava

8
3
2

Vakantiehuis Andorra 68

Estartit, Costa Brava

8
4
3

Vakantiehuis Torre Canera

Pals, Costa Brava

8
4
2

Vakantiehuis Casita Rosa

Estartit, Costa Brava

9
4
2

Vakantiehuis Vall d'aran

L'Escala, Costa Brava

8
4
4

Vakantiehuis Can Coll

Peratallada, Costa Brava

8
4
3
1
2
Over de regio

Met een vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa Brava is het helemaal genieten. De streek heeft ontzettend veel te bieden, dus met een vakantiehuis aan de Costa Brava in Noord-Spanje als uitvalsbasis belooft het een heerlijke vakantie in Spanje te worden.

Natuurlijk is er aan de Costa Brava zon, zee en strand, maar er is ook nog zoveel meer! Denk maar aan de prachtige natuur. De Costa Brava heeft haar naam te danken aan haar ruige kustlijnen met kliffen en ongetemde natuurlijke landschappen.

Maar ook de wijnliefhebbers zeggen geen nee tegen een vakantiehuis aan de Costa Brava. Geniet aan de rand van je privé zwembad van een verfrissende Rosat na een bezoek aan de Catalaanse wijndorpen Pont de Molins Espolla of Mollet de Peralada, waar je bovendien een wijndegustatie kan meepikken. Naast de vele wijngaarden, wordt het landschap ook bepaald door appel-, peren-, en perzikenteelt.

Krijg je eerder energie van sporten? Dan is de Costa Brava ook voor jou. Plan een fietsvakantie of zoek een golfclub op om je uit te leven. Ook zeilen of zelfs een wandeling te paard is hier mogelijk! En keer ‘s avonds terug voor een verfrissende duik in je privé zwembad van je vakantiehuis om vervolgens helemaal tot rust te komen.

Als je op vakantie met kinderen bent, dan spreekt het natuurlijk vanzelf dat een vakantiehuis aan de Costa Brava enthousiast onthaald zal worden. Een dagje aan het strand wissel je gemakkelijk af met een dag in de tuin van je vakantiehuis met zwembad in Spanje zodat je de stoeiende kinderen zo in het oog kan houden. Iedereen gelukkig!

Liever toch een andere streek opzoeken? Op zoek naar een vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa Blanca of een vakantieverblijf aan de Costa del Sol? Bekijk zeker onze mogelijkheden.

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.