U bent hierZoeken>costa-calida
Zoeken
0 Resultaten

Er zijn geen resultaten met de huidige filters.

Over de regio

Costa Calida is Spaans voor Warme Kust. Dat belooft als vakantiebestemming! Deze kustlijn is gelegen in de regio Murcia en loopt over in de Costa Blanca in het noorden.

Aan de Costa Calida zal je merken dat de natuur er nog ruig en onoverwonnen is. Dat maakt de regio wat rustiger dan bijvoorbeeld de Costa Blanca omdat het massatoerisme hier nog niet aanwezig is. In een vakantiehuis op appartement aan de Costa Calida zal je dus zeker tot rust kunnen komen.

Dankzij het warme klimaat en de natuurlijke omgeving is dit al sinds eeuwen een populaire bestemming om te overwinteren in Spanje. Dankzij de warmte heb je het hele jaar door plezier aan een vakantiehuis met zwembad aan Costa Calida. Vroegere Feniciërs en Moorse koningen bouwden reeds hun vakantiehuis aan Costa Calida. Een uitzonderlijk mooi natuurfenomeen is de Mar Menor lagune. Het is een stuk zee dat afgeschermd wordt door een dunne strook land. Zo is er een ingesloten zeetje ontstaan dat vele vogelsoorten thuis noemen.

In Costa Calida zijn er veel bezienswaardigheden, maar zal u ook een ontspannen vakantie in Spanje beleven. In de warme zon is een vakantiehuis met privé zwembad ideaal om je te verfrissen. Gaat u op vakantie met kinderen? Ze zullen dol zijn op een vakantiehuis met zwembad in Spanje dat ook dicht bij de zee ligt!

Misschien liever een vakantiehuis aan de Costa del Sol of een vakantievilla aan de Costa Blanca? Neem zeker een kijkje!

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.