Ontdek de belangrijkste plezierhaven van Europa!

Een vakantiehuis huren in het zuiden van Frankrijk? In de Franse kuststreek Langedoque Rousillon, ligt de kustplaats Le Grau-du-Roi met een bijzondere buitenwijk Port Camargue. De haven van Port Camargue, de belangrijkste plezierhaven van Europa, is gelegen temidden van meertjes en veel groen, vandaar de naam ‘tuinhaven’. Hier kan je sportief of ontspannen aan je zonovergoten vakantie beginnen.

Kitesurfen of een bootje huren? Hier kan het allemaal. Wat dacht je van avontuurlijk parasailen op de Middellandse Zee? Geniet van het prachtige uitzicht boven zee wanneer je alleen of samen in een veilig harnas onder je parachute zweeft.

Vanuit je vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk, is Port Camargue zeer gemakkelijk te bereiken. Port Camargue is een vakantieplaats en bezienswaardigheid in één. De haven en omgeving zijn op een periode van 16 jaar tijd ontworpen en gebouwd door architect Jean Balladur. Dankzij de grote jachthaven meren varende toeristen hier graag aan om het plaatsje en de omgeving te verkennen.

Lokale markt Le Grau du Roi.

Op woensdag en zaterdag is er markt en kan je genieten van locale specialiteiten zoals lange rijst en‘vin de sable’ om ’s avonds te degusteren in je vakantiehuis in Frankrijk. Huur je een vakantiehuis in Frankrijk in Augustus? Dan brengen de Fêtes Vénitiennes in Port Camargue je in Italiaanse sferen.

Aigues Mortes

Een autorit van 10 minuten brengt je naar het met middeleeuwse muren omringde Aigues Mortes. Vanaf de weergangen bovenop deze muren heb je een prachtig uitzicht over het stadje en zijn toren van Constance. Deze toren werd in de 13e eeuw door Lodewijk de Heilige gebouwd om de stad en zijn haven te beschermen. Pittig detail: In de 16e eeuw tijdens de godsdienstoorlogen zaten de protestanten van Nîmes hier gevangen.

Vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon

Meer tonen

Pied Rouge

Lignairolles, Languedoc-Roussillon

2
1
1

Villa Signargues

Rochefort du Gard, Languedoc-Roussillon

6
3
1

Villa Le Rey

Lignairolles, Languedoc-Roussillon

18
7
6

La villa d'Agde

Cap d' Agde, Languedoc-Roussillon

6
3
2

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden