+32 9 362 31 42

Op afstand werken vanuit een vakantiehuisje

Digital Nomads hebben een trend gezet die we overal op het internet zien. Instagram foto's van een open laptop op een zandstrand, een pauze nemen voor een duik in het zwembad in Thailand of Bali, de anderen zoals ons lachten eens en denken "in een ander leven". ;-)

We zijn hier om je te vertellen dat deze levensstijl de jouwe kan zijn, voor een week of een maand, en veel dichter bij huis. Waarom wachten op de vakantie om te genieten van mooi weer en een gemakkelijkere levensstijl? Laat de grijze lucht, de routine en het snelle leven achter en volg onze suggesties!

Werken met uitzicht

Kies een vakantiehuis met alles erop en eraan, dus ook met geweldig internet, zodat u kunt werken en ontspannen. Ben je een vroege vogel die gaat joggen voor jouw eerste koffie? Of geniet je eerder van jouw eerste koffie terwijl je jouw e-mails leest? Veel huizen hebben vaak een aangewezen bureau of werkruimte. Wat denk je van werken met uitzicht over de Mont Ventoux, of een heuvelachtig landschap of de zee? Of gewoon op jouw eigen privé zwembad!

Werken of genieten?

Maak van werk een plezier als je wakker wordt in een prachtige villa in Frankrijk, je laptop opstelt in de mooiste kamer van je vakantiehuis in Spanje, geniet van een duik in je privézwembad in Portugal, in plaats van te luisteren naar je collega's die naast het koffiezetapparaat op kantoor staan te ratelen over hun gezin.

En laten we eerlijk zijn, de kinderen hebben te veel schoolvakanties. Het is soms moeilijk om iedereen thuis te vermaken. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met privézwembad in Marokko en je krijgt het beste van twee werelden: gelukkige kinderen en een gelukkige baas.

Of misschien wil je liever naar een vakantiehuis met vrienden? Neem je besties erbij en "work hard, play hard" in een prachtige woning in Italië.

Een kwestie van vakantie?

Je vrienden, partner of kinderen hebben gewoon meer vakantie-dagen dan jij? Dat stoort minder uit als u elke dag geniet van een fantastische omgeving, totdat je jouw laptop dichtklapt om een prachtig dorp bij zonsondergang te ontdekken, voordat jullie samen heerlijk barbecuen bij het zwembad. Veel van onze huizen zijn huisdiervriendelijk.

Het is een tijd van het jaar dat u moet werken, maar er is minder te doen? Lees uw e-mails, pleeg de telefoontjes die u moet plegen en laat uw laptop en telefoon naast u liggen terwijl je in de namiddag geniet van het zwembad van uw privévilla.

Een meer ontspannen sfeer, minder stress, en statistieken tonen aan dat uw productiviteit zal verbeteren. Net als jouw zomerkleurtje en jouw humeur! 

Leef uw dagelijks leven een tijdje in een betere omgeving!

Neem contact met ons op en wij begeleiden u bij het kiezen van een plek waar u van zult houden, of het nu in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal of zelfs Marokko is, met een uitstekende internetverbinding om volop te genieten van werken op afstand.

Recente blogposts
Dar Jenna, een hemels verblijf bij Marrakesh. lees meer
Ardèche: 10 dingen om met je kinderen te doenlees meer
Wat te doen in Saint-Rémy-de-Provence lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.