- Italien -

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Casa del Pianoforte

San Ginesio, Le Marche

10
5
3

Il Cipresso

Panicale , Umbria

6
2
2

Villa Santo

San Ginesio, Le Marche

8
4
3

Giardino (Gli Allori)

Asciano, Toscane

2
1
1

Italië is de ideale vakantiebestemming. De zon, het strand, de geschiedenis, … Alles is er in overvloed. De verschillende regio’s hebben allemaal unieke eigenschappen. In onze selectie vindt u een fijn vakantiehuis met zwembad in Italië in de mooiste regio’s. CAP bezoekt elk vakantiehuis en elke vakantie villa in Italië zelf om u de beste kwaliteit te garanderen. Ontdek ons aanbod en beleef een zorgeloze en mooie vakantie in Italië.

Kan u niet kiezen in welke regio in Italië u wil verblijven? 

Sicilië is een stukje hemel in de Middellandse Zee met invloeden van Arabische en Griekse culturen met een vakantiehuis in Sicilië geniet u van zon, zee, strand. Met een vakantiehuis in Le Marche, duik je in het rurale leven door te verblijven in een boerderij, ook agriturismo genaamd.  De Appenijnen zijn de achtergrond voor prachtige uitzichten waar u van kan genieten tijdens een stevige wandeling in het Monti Sibillini nationaal park. Ook in een agriturismo in Toscane zit u pal in de zalige natuur maar is een bezoekje aan Florence, Pisa, Volterra of Siena niet veraf. Toscane grenst aan het groene hart van Italië: Umbrië. Naast Perugia kom je in Umbrië vooral ommuurde heuvelstadjes tegen met oude en steile straatjes. Lazio is een belangrijke regio in Italië op gebied van geschiedenis, kunst, cultuur, religie en archeologie. Bezoek het hoogtepunt van cultuur, Rome, vanuit je vakantiewoning in Lazio. Voor een plezierige familievakantie is een vakantiehuis aan het Comomeer of het Gardameer ideaal.

De Italiaanse keuken is razend populair over heel de wereld, maar de echte verfijnde smaken en verse ingrediënten moet u in Italië proeven. Pizza, pasta, tomaten, basilicum en mozzarella zijn de populairste Italiaanse specialiteiten. Maar denk ook aan Chianti wijn en prosecco! Geniet van een aperitief bij zonsondergang in uw vakantiehuis met zwembad uit de selectie van CAP.

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Casa del Pianoforte

San Ginesio, Le Marche

10
5
3

Il Cipresso

Panicale , Umbria

6
2
2

Villa Santo

San Ginesio, Le Marche

8
4
3

Giardino (Gli Allori)

Asciano, Toscane

2
1
1

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX