2 van 9

VERLIES JE HART IN ANDALUSIË

Het zuidelijkste punt in Spanje, beroemd voor haar prachtige steden, rijke geschiedenis en ruige kustlijn. 'Passie voor het leven', daar draait het allemaal om in deze prachtige streek. Dit proef je aan de heerlijke tapas en hoor je in de temperamentvolle muziek. Het land van de olijven, sinaasappels, witte bergtoppen en castagnetten. Andalusië, een brug tussen Afrika en Europa waar je gewoonweg moet geweest zijn.

Andalusië heeft prachtige steden met een rijke geschiedenis. Wie ze niet heeft gezien, heeft een wonder gemist. Niet enkel het majestueuze en indrukwekkende Sevilla, Granada of Malaga, maar ook tal van kleine witte dorpen met kronkelende straatjes en gezellige pleintjes die je van de ene naar de andere verrassing brengen. Cadiz, Almeria of Mijas, hier hoef je niet lang te zoeken naar de mooiste plekjes.

De rijke cultuur heeft ook ons hart gestolen. U moet niet alleen de Flamenco in haar volle glorie beleven, ook de temperamentvolle paarden zijn een ervaring op zich. Galopperen met deze Andalusische karaktervolle dieren, met de ruwe natuur op de achtergrond, is onvergetelijk. De dag afsluiten met een heerlijke, typische, Pata Negra ham, en uw vakantie kan niet meer stuk.

Wie zegt Spanje, denkt aan zon, zee en strand. Ook de ruige kustlijn van Andalusië biedt tal van mogelijkheden. Er zijn honderden kuststroken met elk hun eigen karakter. De ideale mix tussen ongerepte stranden en adembenemende parels biedt tal van ontspanningsmogelijkheden. Walvissen spotten richting Gibraltar, surfen in het relaxte Tarifa of gewoon genieten in Marbella.

Alles is mogelijk!