Uniek verblijven in Les Monts d'Ardèche

De Monts d'Ardèche is een natuurpark in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Haute-Loire-Ardèche. Het is een geopark dat op de lijst van het UNESCO-erfgoed staat en een buitengewone biodiversiteit en natuur biedt, met letterlijk duizenden verschillende soorten fauna en flora, zo'n 50 uitgedoofde vulkanen en een kastanjebos van 35.000 hectare.

En niet te vergeten 4.000 km aan wandelpaden en 3.000 km aan rivieren.

Het geopark is een beschermd en bevoorrecht gebied in een natuurlijke en wilde omgeving, maar ontwikkeld voor natuurliefhebbers. U kunt marmotten en bevers en hun habitat ontdekken. Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen en genieten van de steile paden en het adembenemende uitzicht.

Adem de frisse berglucht in, neem uw kinderen mee om de prachtige natuur met eigen ogen te zien, een bonus voor uw vakantie. Workshops, ontdekkingen, dieren, bloemen, laat u verrassen door alles wat dit park te bieden heeft.

Het Maison du Parc ligt in het hart van het park van de Monts d'Ardèche, in de gemeente Jaujac. Het is een ontvangstruimte voor het gebied die inwoners en bezoekers, maar ook institutionele en economische verenigingen samenbrengt om dit geopark te promoten.

De waterscheiding is een geologisch fenomeen dat honderden kunstenaars hebben willen vieren, dus hier zijn we met 100 km kunstpad in de open lucht. Concreet betekent de waterscheiding een denkbeeldige lijn die de waterbronnen die naar de Middellandse Zee gaan scheidt van de waterbronnen die naar de Atlantische Oceaan stromen. Deze prachtige artistieke route kan per fiets, auto of paard worden verkend. Bij CAP hebben we elk van onze vakantiehuizen met privé zwembad zo geselecteerd dat u optimaal kunt genieten van het thuis zijn en de omgeving.

We kunnen niet alle activiteiten opnoemen die in dit park te doen zijn, vooral omdat er steeds nieuwe activiteiten bijkomen, zowel voor volwassenen als voor kinderen, vooral tijdens de schoolvakanties.

Ontkoppel de stress en kom in contact met de natuur!

Au Monts d'Ardèche

Voor uw verblijf in de Monts d'Ardèche bevelen wij, naast de huizen die wij in de Ardèche en de regio aanbieden, Au Monts d'Ardèche aan, een grote woning die alle comfort biedt voor maximaal 21 personen. Neem twee gezinnen mee, neem de kinderen mee op een natuur- en wondertocht, geniet van fietsen door het park, en keer terug naar uw vakantieverblijf om te ontspannen bij het verwarmde zwembad. Deze woning is ook ingericht voor een winterverblijf, met open haard, sauna en sportuitrusting.

Aangepast voor personen met beperkte mobiliteit, verwarmd privé-zwembad, tafeltennis, petanque.

Kijk gerust rond op onze website voor onze selectie vakantiehuizen met privé zwembad.

Vakantiehuizen in Ardeche

Meer tonen

Au Monts d'Ardèche

Saint-Agrève, Ardeche

21
10
6

La Bergerie des champs

Saint-Agrève, Ardeche

15
6
3

Le Nid de Chantoisel

Saint-Agrève, Ardeche

12
6
5

Chante Quinçon

Les Vans, Ardeche

13
5
5

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden