U bent hierZoeken>costa-dorada
Zoeken
1 Resultaten
Filters:
Zwembad

Vakantiehuis met zwembad in Costa Dorada

Vakantiehuis Villa Charles

Costa Dorada, Costa Dorada

8
4
4
1
Over de regio

Costa Dorada is een prachtige kuststreek in Catalonië en wordt dan ook letterlijk vertaald als de “gouden kust”. Een vakantiehuis met zwembad in de Costa Dorada is pas echt tot rust komen, de ideale esCAPe als je het ons vraagt.

Heb je nood aan een verfrissing die toch net iets anders is dan aan jouw vakantiehuis met privé zwembad, maak dan een bezoekje aan één van de bekende badplaatsen zoals onder andere Salou! In Salou heb je heel wat watersporten die je kan beoefenen in de jachthaven, die dan nog eens perfect bereikbaar zijn vanuit jouw vakantiehuis in de Costa Dorada! Let’s go! 

Naast de mooie stranden zijn er ook verschillende leuke steden en andere activiteiten te doen vanuit jouw vakantiehuis in de Costa Dorada! Zo kan je onder meer een toffe daguitstap plannen naar Barcelona. Een vakantiehuis met zwembad in de Costa Dorada is de perfecte locatie voor een weekje Spanje, vind je ook niet? 

Nog meer to do’s in de Costa Dorada kan je hier lezen! 

Bekijk zeker ons volledige aanbod van vakantiehuizen in Spanje, zo hebben we onder andere vakantiehuizen in de Costa del Sol en zelf vakantievilla’s in Ibiza.

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.