U bent hier>reizen-in-april

Reizen in April

De zomervakantie is waar we allemaal op wachten, daar zijn we het over eens. Maar als de winter stilletjes aan achter de rug is, dan kunnen we soms helemaal niet meer wachten tot de zon! En laten we eerlijk zijn, sommige bestemmingen zijn aangenamer in de lente dan in de zomer!

April is een fantastische maand om op vakantie te gaan. Een paar dagen vrij om tot rust te komen of de volle twee weken volgens de schoolvakanties van de kinderen? Het weer thuis is misschien niet geweldig, dus huur een vakantiehuis in de Paasvakantie en zoek de warmte al op ;-)

De 3 beste redenen om in april op vakantie te gaan:

Betere prijzen: hoe je het ook wendt of keert en hoe aangenaam het ook is om in april op vakantie te gaan, het is niet de zomervakantie. Dit is de enige reden waarom je de prijzen zoveel aangenamer zijn. De kwaliteit en de ervaring blijven dezelfde!

Goed weer: Zoals we al zeiden, is het soms pijnlijk voor iedereen om tieners in veertig graden hitte mee te slepen en om ze te overtuigen van ons historisch erfgoed. Waarom niet zowel cultuur als ontspanning combineren? Alleen in de lente!

Minder toeristen: Er zijn altijd minder mensen in de lente dan in de zomer, dus de straten kunnen helemaal van jou zijn! Daarbij hoef je niet op de koppen te lopen om bezienswaardigheden te zien of 3 uur op voorhand op het strand gaan staan om je plekje te bemachtigen.

En voor wie vakantie en sport wil combineren en trektochten over de Italiaanse heuvels wil maken of door Franse natuurgebieden wil fietsen, is een vakantiehuis huren in April een top idee!

Zuid-Frankrijk

Van de Dordogne tot de Provence geniet april van alles wat de zomer te bieden heeft, met een verschil van ongeveer tien graden. Bezoek historische plaatsen en lokale markten, en ontspan vervolgens in uw privévilla met verwarmd zwembad aan het eind van de dag. Welke regio u ook kiest, van de kustriviera tot de afgelegen arrière-pays in de Provence, u zult zich geen moment vervelen!

Portugal

Portugal heeft het hele jaar door prachtig weer. Algarve is het zuidelijkste puntje van Europa naast het zuiden van Spanje. Ontdek al de regio’s van dit land zonder de zwermen toeristen. Geniet van uw villa in Sintra of uw zwembad in Santarém en neem even afstand van alles.

Spanje

De ultieme aprilbestemming. Geniet van een prezomer uitje aan de Costa del Sol, en reis door Andalusië . De temperaturen laten het toe! Huur een zalig vakantie huis met verwarmd zwembad tegen een lagere prijs en geniet van de luxe aan de Costa Blanca. Spanje heeft in elk seizoen veel te bieden, en het voorjaar is zeker een goede deal!

Marokko

April in Marokko voelt voor ons als zomer. Luchtig en aangenaam, zonder de verzengende hitte. Ga voor exotisch en huur uw vakantievilla met diensten en een auto en een chauffeur en op een steenworp afstand van de Atlantische Oceaan, met uw privézwembad natuurlijk. Een droom!

Italië

De geografie zal u vertellen dat terwijl het thuis nog koud is, de Italianen al genieten van de zon op hun huid, koffie drinken op piazza's en april is geen uitzondering op deze regel in heel Italië. Ontdek de verschillende historische plaatsen en geniet vervolgens van een glas Chianti op uw terras met uitzicht op de heuvels in Toscane. Of Le Marche. Uw vakantiehuis met privé zwembad is zeker een goed plan. En vergeet Sicilië niet!

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden